Voetbalvereniging OJC Rosmalen

Voetbalvereniging OJC Rosmalen is een Vereniging of organisatie gelegen aan Laaghemaal 38 in Rosmalen.

Meer informatie over Voetbalvereniging OJC Rosmalen in Rosmalen

Voetbalvereniging OJC Rosmalen is een Vereniging of organisatie gelegen in Rosmalen op Laaghemaal 38.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rosmalen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen om lid te worden. 

Voetbalvereniging OJC Rosmalen in Rosmalen is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Laaghemaal 38 in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen. Je kan Voetbalvereniging OJC Rosmalen telefonisch bereiken op: 31 73 522 3102 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ojcrosmalen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging OJC Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging OJC Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging OJC Rosmalen

Bezoekers bekeken ook