Voetbalvereniging Kogelvangers

Voetbalvereniging Kogelvangers is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark De Willemsch Veste, Grintweg 2 in Willemstad.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kogelvangers in Willemstad

Voetbalvereniging Kogelvangers is een Voetbalclub gelegen in Willemstad op Sportpark De Willemsch Veste, Grintweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Willemstad? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kogelvangers op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kogelvangers hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kogelvangers kun je in een leuk voetbalteam spelen in Willemstad. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kogelvangers om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kogelvangers in Willemstad is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark De Willemsch Veste, Grintweg 2 in Willemstad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Willemstad of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kogelvangers. Je kan Voetbalvereniging Kogelvangers telefonisch bereiken op: 31 168 473 440 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvkogelvangers.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kogelvangers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kogelvangers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kogelvangers

Bezoekers bekeken ook