Voetbalvereniging NVS

Voetbalvereniging NVS is een Voetbalclub gelegen aan Kees van de Sandestraat 15 in Werkendam.

Meer informatie over Voetbalvereniging NVS in Werkendam

Voetbalvereniging NVS is een Voetbalclub gelegen in Werkendam op Kees van de Sandestraat 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Werkendam? Dan ben je bij Voetbalvereniging NVS op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging NVS hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging NVS kun je in een leuk voetbalteam spelen in Werkendam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging NVS om lid te worden. 

Voetbalvereniging NVS in Werkendam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kees van de Sandestraat 15 in Werkendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Werkendam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging NVS. Je kan Voetbalvereniging NVS telefonisch bereiken op: 31 167 502 542 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging NVS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging NVS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging NVS

Bezoekers bekeken ook