Voetbalvereniging Niftrik

Voetbalvereniging Niftrik is een Voetbalclub gelegen aan Lagestraat 19 in Niftrik.

Meer informatie over Voetbalvereniging Niftrik in Niftrik

Voetbalvereniging Niftrik is een Voetbalclub gelegen in Niftrik op Lagestraat 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Niftrik? Dan ben je bij Voetbalvereniging Niftrik op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Niftrik hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Niftrik kun je in een leuk voetbalteam spelen in Niftrik. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Niftrik om lid te worden. 

Voetbalvereniging Niftrik in Niftrik is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Lagestraat 19 in Niftrik. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Niftrik of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Niftrik. Je kan Voetbalvereniging Niftrik telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvniftrik.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Niftrik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Niftrik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Niftrik

Bezoekers bekeken ook