Voetbalvereniging Nederhorst

Voetbalvereniging Nederhorst is een Voetbalclub gelegen aan Sportveldencomplex Vreelandseweg, Platanenlaan 1 in Nederhorst Den Berg.

Meer informatie over Voetbalvereniging Nederhorst in Nederhorst Den Berg

Voetbalvereniging Nederhorst is een Voetbalclub gelegen in Nederhorst Den Berg op Sportveldencomplex Vreelandseweg, Platanenlaan 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nederhorst Den Berg? Dan ben je bij Voetbalvereniging Nederhorst op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Nederhorst hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Nederhorst kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nederhorst Den Berg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Nederhorst om lid te worden. 

Voetbalvereniging Nederhorst in Nederhorst Den Berg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportveldencomplex Vreelandseweg, Platanenlaan 1 in Nederhorst Den Berg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nederhorst Den Berg of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Nederhorst. Je kan Voetbalvereniging Nederhorst telefonisch bereiken op: 31 294 251 777 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvnederhorst.org/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Nederhorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Nederhorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Nederhorst

Bezoekers bekeken ook