Voetbalvereniging Leones

Voetbalvereniging Leones is een Voetbalclub gelegen aan De Peel 6 in Beneden-Leeuwen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Leones in Beneden-Leeuwen

Voetbalvereniging Leones is een Voetbalclub gelegen in Beneden-Leeuwen op De Peel 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Beneden-Leeuwen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Leones op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Leones hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Leones kun je in een leuk voetbalteam spelen in Beneden-Leeuwen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Leones om lid te worden. 

Voetbalvereniging Leones in Beneden-Leeuwen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Peel 6 in Beneden-Leeuwen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Beneden-Leeuwen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Leones. Je kan Voetbalvereniging Leones telefonisch bereiken op: 31 487 591 940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sv-leones.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Leones? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Leones het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Leones

Bezoekers bekeken ook