Voetbalvereniging Katwijk

Voetbalvereniging Katwijk is een Voetbalclub gelegen aan De Krom 57 in Katwijk aan Zee.

Meer informatie over Voetbalvereniging Katwijk in Katwijk aan Zee

Voetbalvereniging Katwijk is een Voetbalclub gelegen in Katwijk aan Zee op De Krom 57.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Katwijk aan Zee? Dan ben je bij Voetbalvereniging Katwijk op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Katwijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Katwijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Katwijk aan Zee. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Katwijk om lid te worden. 

Voetbalvereniging Katwijk in Katwijk aan Zee is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Krom 57 in Katwijk aan Zee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Katwijk aan Zee of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Katwijk. Je kan Voetbalvereniging Katwijk telefonisch bereiken op: 31 71 402 7085 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkatwijk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Katwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Katwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Katwijk

Bezoekers bekeken ook