Voetbalvereniging "Dilettant"

Voetbalvereniging "Dilettant" is een Voetbalclub gelegen aan Tiendweg 10 in Krimpen aan de Lek.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Dilettant" in Krimpen aan de Lek

Voetbalvereniging "Dilettant" is een Voetbalclub gelegen in Krimpen aan de Lek op Tiendweg 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Krimpen aan de Lek? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Dilettant" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Dilettant" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Dilettant" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Krimpen aan de Lek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Dilettant" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Dilettant" in Krimpen aan de Lek is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Tiendweg 10 in Krimpen aan de Lek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Krimpen aan de Lek of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Dilettant". Je kan Voetbalvereniging "Dilettant" telefonisch bereiken op: 31 180 513 545 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.dilettant.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Dilettant"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Dilettant" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Dilettant”

Bezoekers bekeken ook