Voetbalvereniging "Het Witte Dorp"

Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" is een Voetbalclub gelegen aan Taludweg 5 in Rotterdam.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" in Rotterdam

Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Taludweg 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Taludweg 5 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp". Je kan Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" telefonisch bereiken op: 31 10 462 3716 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvhwd.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Het Witte Dorp"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Het Witte Dorp" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Het Witte Dorp”

Bezoekers bekeken ook