Voetbalvereniging Hekelingen

Voetbalvereniging Hekelingen is een Voetbalclub gelegen aan Sportpolderweg 7 in Spijkenisse.

Meer informatie over Voetbalvereniging Hekelingen in Spijkenisse

Voetbalvereniging Hekelingen is een Voetbalclub gelegen in Spijkenisse op Sportpolderweg 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Spijkenisse? Dan ben je bij Voetbalvereniging Hekelingen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Hekelingen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Hekelingen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Spijkenisse. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Hekelingen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Hekelingen in Spijkenisse is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpolderweg 7 in Spijkenisse. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Spijkenisse of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Hekelingen. Je kan Voetbalvereniging Hekelingen telefonisch bereiken op: 31 181 640 065 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvhekelingen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Hekelingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Hekelingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Hekelingen

Bezoekers bekeken ook