Voetbalvereniging Duinrand S.

Voetbalvereniging Duinrand S. is een Voetbalclub gelegen aan Smeerlaan 2-H in Schoorl.

Meer informatie over Voetbalvereniging Duinrand S. in Schoorl

Voetbalvereniging Duinrand S. is een Voetbalclub gelegen in Schoorl op Smeerlaan 2-H.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Schoorl? Dan ben je bij Voetbalvereniging Duinrand S. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Duinrand S. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Duinrand S. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Schoorl. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Duinrand S. om lid te worden. 

Voetbalvereniging Duinrand S. in Schoorl is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Smeerlaan 2-H in Schoorl. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schoorl of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Duinrand S.. Je kan Voetbalvereniging Duinrand S. telefonisch bereiken op: 31 72 509 2390 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.duinrands.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Duinrand S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Duinrand S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Duinrand S.

Bezoekers bekeken ook