Voetbalvereniging "Dirkshorn"

Voetbalvereniging "Dirkshorn" is een Voetbalclub gelegen aan Voorpolderweg 2c in Dirkshorn.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Dirkshorn" in Dirkshorn

Voetbalvereniging "Dirkshorn" is een Voetbalclub gelegen in Dirkshorn op Voorpolderweg 2c.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Dirkshorn? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Dirkshorn" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Dirkshorn" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Dirkshorn" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Dirkshorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Dirkshorn" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Dirkshorn" in Dirkshorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Voorpolderweg 2c in Dirkshorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dirkshorn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Dirkshorn". Je kan Voetbalvereniging "Dirkshorn" telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdirkshorn.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Dirkshorn"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Dirkshorn" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Dirkshorn”

Bezoekers bekeken ook