Voetbalvereniging Amicitia

Voetbalvereniging Amicitia is een Voetbalclub gelegen aan Constructieweg 27 in Kampen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Amicitia in Kampen

Voetbalvereniging Amicitia is een Voetbalclub gelegen in Kampen op Constructieweg 27.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kampen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Amicitia op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Amicitia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Amicitia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kampen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Amicitia om lid te worden. 

Voetbalvereniging Amicitia in Kampen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Constructieweg 27 in Kampen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kampen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Amicitia. Je kan Voetbalvereniging Amicitia telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Amicitia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Amicitia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Amicitia

Bezoekers bekeken ook