Voetbalschool Scorende Jongens

Voetbalschool Scorende Jongens is een Voetbalclub gelegen aan Koningsmantel 1 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Voetbalschool Scorende Jongens in Alphen aan den Rijn

Voetbalschool Scorende Jongens is een Voetbalclub gelegen in Alphen aan den Rijn op Koningsmantel 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Alphen aan den Rijn? Dan ben je bij Voetbalschool Scorende Jongens op de juiste plek. Bij Voetbalschool Scorende Jongens hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalschool Scorende Jongens kun je in een leuk voetbalteam spelen in Alphen aan den Rijn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalschool Scorende Jongens om lid te worden. 

Voetbalschool Scorende Jongens in Alphen aan den Rijn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Koningsmantel 1 in Alphen aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Alphen aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalschool Scorende Jongens. Je kan Voetbalschool Scorende Jongens telefonisch bereiken op: 31 6 48347348 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalschool Scorende Jongens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalschool Scorende Jongens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalschool Scorende Jongens

Bezoekers bekeken ook