Voetbalvereniging HVV Helmond

Voetbalvereniging HVV Helmond is een Voetbalclub gelegen aan Houtsdonk, Heeklaan 21 in Helmond.

Meer informatie over Voetbalvereniging HVV Helmond in Helmond

Voetbalvereniging HVV Helmond is een Voetbalclub gelegen in Helmond op Houtsdonk, Heeklaan 21.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Voetbalvereniging HVV Helmond op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging HVV Helmond hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging HVV Helmond kun je in een leuk voetbalteam spelen in Helmond. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging HVV Helmond om lid te worden. 

Voetbalvereniging HVV Helmond in Helmond is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Houtsdonk, Heeklaan 21 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging HVV Helmond. Je kan Voetbalvereniging HVV Helmond telefonisch bereiken op: 31 492 524 472 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://hvvhelmond-1899.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging HVV Helmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging HVV Helmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging HVV Helmond

Bezoekers bekeken ook