VEW Heemstede (V.E.W.)

VEW Heemstede (V.E.W.) is een Voetbalclub gelegen aan Sportparklaan 10 in Heemstede.

Meer informatie over VEW Heemstede (V.E.W.) in Heemstede

VEW Heemstede (V.E.W.) is een Voetbalclub gelegen in Heemstede op Sportparklaan 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heemstede? Dan ben je bij VEW Heemstede (V.E.W.) op de juiste plek. Bij VEW Heemstede (V.E.W.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij VEW Heemstede (V.E.W.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heemstede. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij VEW Heemstede (V.E.W.) om lid te worden. 

VEW Heemstede (V.E.W.) in Heemstede is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportparklaan 10 in Heemstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heemstede of niet, iedereen is welkom bij VEW Heemstede (V.E.W.). Je kan VEW Heemstede (V.E.W.) telefonisch bereiken op: 31 23 528 4874 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vewheemstede.nl/

Hoe kom je bij VEW Heemstede (V.E.W.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VEW Heemstede (V.E.W.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. VEW Heemstede (V.E.W.)

Bezoekers bekeken ook