Vereniging Vrienden van VV Vios-W.

Vereniging Vrienden van VV Vios-W. is een Stichting gelegen aan Oudevaart, Bregweid 1 in Warmenhuizen.

Meer informatie over Vereniging Vrienden van VV Vios-W. in Warmenhuizen

Vereniging Vrienden van VV Vios-W. is een Stichting gelegen in Warmenhuizen op Oudevaart, Bregweid 1.

Ben jij opzoek naar een Stichting in de buurt van Warmenhuizen? Dan ben je bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W. op de juiste plek. Bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Warmenhuizen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W. om lid te worden. 

Vereniging Vrienden van VV Vios-W. in Warmenhuizen is de plek om te voetballen. Deze Stichting is gelegen aan Oudevaart, Bregweid 1 in Warmenhuizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Warmenhuizen of niet, iedereen is welkom bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W.. Je kan Vereniging Vrienden van VV Vios-W. telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Vereniging Vrienden van VV Vios-W.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vereniging Vrienden van VV Vios-W. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Vereniging Vrienden van VV Vios-W.

Bezoekers bekeken ook