R.K. Voetbalvereniging "Herpinia"

R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" is een Vereniging of organisatie gelegen aan Hollandse Kamp 2 in Herpen.

Meer informatie over R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" in Herpen

R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" is een Vereniging of organisatie gelegen in Herpen op Hollandse Kamp 2.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Herpen? Dan ben je bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" op de juiste plek. Bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Herpen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" om lid te worden. 

R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" in Herpen is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Hollandse Kamp 2 in Herpen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Herpen of niet, iedereen is welkom bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia". Je kan R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.herpinia.nl/

Hoe kom je bij R.K. Voetbalvereniging "Herpinia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K. Voetbalvereniging "Herpinia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K. Voetbalvereniging “Herpinia”

Bezoekers bekeken ook