Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging

Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen aan Klinkerstraat 45 in Clinge.

Meer informatie over Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging in Clinge

Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen in Clinge op Klinkerstraat 45.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Clinge? Dan ben je bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging op de juiste plek. Bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Clinge. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging om lid te worden. 

Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging in Clinge is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Klinkerstraat 45 in Clinge. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Clinge of niet, iedereen is welkom bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging. Je kan Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvclinge.nl/

Hoe kom je bij Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rooms Katholieke Clingse Voetbalvereniging

Bezoekers bekeken ook