Sportvereniging Hilvaria

Sportvereniging Hilvaria is een Sportclub gelegen aan De Roodloop, Uranusstraat 1 in Hilvarenbeek.

Meer informatie over Sportvereniging Hilvaria in Hilvarenbeek

Sportvereniging Hilvaria is een Sportclub gelegen in Hilvarenbeek op De Roodloop, Uranusstraat 1.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Hilvarenbeek? Dan ben je bij Sportvereniging Hilvaria op de juiste plek. Bij Sportvereniging Hilvaria hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Hilvaria kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hilvarenbeek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Hilvaria om lid te worden. 

Sportvereniging Hilvaria in Hilvarenbeek is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan De Roodloop, Uranusstraat 1 in Hilvarenbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hilvarenbeek of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Hilvaria. Je kan Sportvereniging Hilvaria telefonisch bereiken op: 31 13 505 2173 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hilvaria.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Hilvaria? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Hilvaria het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Hilvaria

Bezoekers bekeken ook