Sportvereniging De Kriekel

Sportvereniging De Kriekel is een Voetbalclub gelegen aan Jongkoenstraat 1 in Goedereede.

Meer informatie over Sportvereniging De Kriekel in Goedereede

Sportvereniging De Kriekel is een Voetbalclub gelegen in Goedereede op Jongkoenstraat 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Goedereede? Dan ben je bij Sportvereniging De Kriekel op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Kriekel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Kriekel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Goedereede. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Kriekel om lid te worden. 

Sportvereniging De Kriekel in Goedereede is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Jongkoenstraat 1 in Goedereede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goedereede of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Kriekel. Je kan Sportvereniging De Kriekel telefonisch bereiken op: 31 187 491 063 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sportvereniging De Kriekel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Kriekel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Kriekel

Bezoekers bekeken ook