Sportvereniging Batavia 90

Sportvereniging Batavia 90 is een Sportclub gelegen aan Doggersbank 3 in Lelystad.

Meer informatie over Sportvereniging Batavia 90 in Lelystad

Sportvereniging Batavia 90 is een Sportclub gelegen in Lelystad op Doggersbank 3.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Lelystad? Dan ben je bij Sportvereniging Batavia 90 op de juiste plek. Bij Sportvereniging Batavia 90 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Batavia 90 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lelystad. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Batavia 90 om lid te worden. 

Sportvereniging Batavia 90 in Lelystad is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Doggersbank 3 in Lelystad. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lelystad of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Batavia 90. Je kan Sportvereniging Batavia 90 telefonisch bereiken op: 31 320 254 747 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://batavia90.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Batavia 90? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Batavia 90 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Batavia 90

Bezoekers bekeken ook