Sportvereniging Austerlitz

Sportvereniging Austerlitz is een Voetbalclub gelegen aan 3711 ac, Oude Postweg 31 in Austerlitz.

Meer informatie over Sportvereniging Austerlitz in Austerlitz

Sportvereniging Austerlitz is een Voetbalclub gelegen in Austerlitz op 3711 ac, Oude Postweg 31.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Austerlitz? Dan ben je bij Sportvereniging Austerlitz op de juiste plek. Bij Sportvereniging Austerlitz hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Austerlitz kun je in een leuk voetbalteam spelen in Austerlitz. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Austerlitz om lid te worden. 

Sportvereniging Austerlitz in Austerlitz is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan 3711 ac, Oude Postweg 31 in Austerlitz. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Austerlitz of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Austerlitz. Je kan Sportvereniging Austerlitz telefonisch bereiken op: 31 343 491 501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://svausterlitz.webnode.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Austerlitz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Austerlitz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Austerlitz

Bezoekers bekeken ook