Sportpark De Moeësdiêk DESM

Sportpark De Moeësdiêk DESM is een Voetbalclub gelegen aan Kaaskampweg 4 in Weert.

Meer informatie over Sportpark De Moeësdiêk DESM in Weert

Sportpark De Moeësdiêk DESM is een Voetbalclub gelegen in Weert op Kaaskampweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Weert? Dan ben je bij Sportpark De Moeësdiêk DESM op de juiste plek. Bij Sportpark De Moeësdiêk DESM hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark De Moeësdiêk DESM kun je in een leuk voetbalteam spelen in Weert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark De Moeësdiêk DESM om lid te worden. 

Sportpark De Moeësdiêk DESM in Weert is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kaaskampweg 4 in Weert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Weert of niet, iedereen is welkom bij Sportpark De Moeësdiêk DESM. Je kan Sportpark De Moeësdiêk DESM telefonisch bereiken op: 31 495 536 566 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.desm.nl/

Hoe kom je bij Sportpark De Moeësdiêk DESM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Moeësdiêk DESM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark De Moeësdiêk DESM

Bezoekers bekeken ook