Sportpark Zeewijk SVIJ

Sportpark Zeewijk SVIJ is een Voetbalclub gelegen aan Groot Helmduin 28 in IJmuiden.

Meer informatie over Sportpark Zeewijk SVIJ in IJmuiden

Sportpark Zeewijk SVIJ is een Voetbalclub gelegen in IJmuiden op Groot Helmduin 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJmuiden? Dan ben je bij Sportpark Zeewijk SVIJ op de juiste plek. Bij Sportpark Zeewijk SVIJ hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark Zeewijk SVIJ kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJmuiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark Zeewijk SVIJ om lid te worden. 

Sportpark Zeewijk SVIJ in IJmuiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Groot Helmduin 28 in IJmuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJmuiden of niet, iedereen is welkom bij Sportpark Zeewijk SVIJ. Je kan Sportpark Zeewijk SVIJ telefonisch bereiken op: 31 225 520 608 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svij.nl/

Hoe kom je bij Sportpark Zeewijk SVIJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Zeewijk SVIJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark Zeewijk SVIJ

Bezoekers bekeken ook