SJO Korendijk

SJO Korendijk is een Jeugdorganisatie gelegen aan NBSVV Sportpark "de Kreek" Tegenover, Sabinastraat 49 in Nieuw-Beijerland.

Meer informatie over SJO Korendijk in Nieuw-Beijerland

SJO Korendijk is een Jeugdorganisatie gelegen in Nieuw-Beijerland op NBSVV Sportpark "de Kreek" Tegenover, Sabinastraat 49.

Ben jij opzoek naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Nieuw-Beijerland? Dan ben je bij SJO Korendijk op de juiste plek. Bij SJO Korendijk hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij SJO Korendijk kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nieuw-Beijerland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij SJO Korendijk om lid te worden. 

SJO Korendijk in Nieuw-Beijerland is de plek om te voetballen. Deze Jeugdorganisatie is gelegen aan NBSVV Sportpark "de Kreek" Tegenover, Sabinastraat 49 in Nieuw-Beijerland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nieuw-Beijerland of niet, iedereen is welkom bij SJO Korendijk. Je kan SJO Korendijk telefonisch bereiken op: 31 6 43071107 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij SJO Korendijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SJO Korendijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. SJO Korendijk

Bezoekers bekeken ook