S.J.V.V. voetbalveld/kantine

S.J.V.V. voetbalveld/kantine is een Voetbalclub gelegen aan Vloeieindsedreef 2-12 in Deurne.

Meer informatie over S.J.V.V. voetbalveld/kantine in Deurne

S.J.V.V. voetbalveld/kantine is een Voetbalclub gelegen in Deurne op Vloeieindsedreef 2-12.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Deurne? Dan ben je bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine op de juiste plek. Bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine kun je in een leuk voetbalteam spelen in Deurne. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine om lid te worden. 

S.J.V.V. voetbalveld/kantine in Deurne is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Vloeieindsedreef 2-12 in Deurne. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Deurne of niet, iedereen is welkom bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine. Je kan S.J.V.V. voetbalveld/kantine telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij S.J.V.V. voetbalveld/kantine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S.J.V.V. voetbalveld/kantine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. S.J.V.V. voetbalveld/kantine

Bezoekers bekeken ook