V.V. St. Annaparochie

V.V. St. Annaparochie is een Voetbalclub gelegen aan Statenweg 2 in Sint Annaparochie.

Meer informatie over V.V. St. Annaparochie in Sint Annaparochie

V.V. St. Annaparochie is een Voetbalclub gelegen in Sint Annaparochie op Statenweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sint Annaparochie? Dan ben je bij V.V. St. Annaparochie op de juiste plek. Bij V.V. St. Annaparochie hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij V.V. St. Annaparochie kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint Annaparochie. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij V.V. St. Annaparochie om lid te worden. 

V.V. St. Annaparochie in Sint Annaparochie is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Statenweg 2 in Sint Annaparochie. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Annaparochie of niet, iedereen is welkom bij V.V. St. Annaparochie. Je kan V.V. St. Annaparochie telefonisch bereiken op: 31 518 403 234 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij V.V. St. Annaparochie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je V.V. St. Annaparochie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. V.V. St. Annaparochie

Bezoekers bekeken ook