Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari

Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari is een Voetbalclub gelegen aan Kralingse Zoom 100-IV in Rotterdam.

Meer informatie over Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari in Rotterdam

Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari is een Voetbalclub gelegen in Rotterdam op Kralingse Zoom 100-IV.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari op de juiste plek. Bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari om lid te worden. 

Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kralingse Zoom 100-IV in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari. Je kan Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari telefonisch bereiken op: 31 10 753 9764 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.antibarbari.nl/

Hoe kom je bij Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Rotterdamse Studenten Voetbalvereniging Antibarbari

Bezoekers bekeken ook