Sv Dfs Burgh Haamstede

Sv Dfs Burgh Haamstede is een Club gelegen aan Leliëndaleweg 13 in Burgh-Haamstede.

Meer informatie over Sv Dfs Burgh Haamstede in Burgh-Haamstede

Sv Dfs Burgh Haamstede is een Club gelegen in Burgh-Haamstede op Leliëndaleweg 13.

Ben jij opzoek naar een Club in de buurt van Burgh-Haamstede? Dan ben je bij Sv Dfs Burgh Haamstede op de juiste plek. Bij Sv Dfs Burgh Haamstede hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sv Dfs Burgh Haamstede kun je in een leuk voetbalteam spelen in Burgh-Haamstede. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sv Dfs Burgh Haamstede om lid te worden. 

Sv Dfs Burgh Haamstede in Burgh-Haamstede is de plek om te voetballen. Deze Club is gelegen aan Leliëndaleweg 13 in Burgh-Haamstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Burgh-Haamstede of niet, iedereen is welkom bij Sv Dfs Burgh Haamstede. Je kan Sv Dfs Burgh Haamstede telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Sv Dfs Burgh Haamstede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sv Dfs Burgh Haamstede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sv Dfs Burgh Haamstede

Bezoekers bekeken ook