R.K.S.V. Groesbeekse Boys

R.K.S.V. Groesbeekse Boys is een Sportcomplex gelegen aan Sint Antoniusweg 11 in Groesbeek.

Meer informatie over R.K.S.V. Groesbeekse Boys in Groesbeek

R.K.S.V. Groesbeekse Boys is een Sportcomplex gelegen in Groesbeek op Sint Antoniusweg 11.

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Groesbeek? Dan ben je bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys op de juiste plek. Bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Groesbeek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys om lid te worden. 

R.K.S.V. Groesbeekse Boys in Groesbeek is de plek om te voetballen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Sint Antoniusweg 11 in Groesbeek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groesbeek of niet, iedereen is welkom bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys. Je kan R.K.S.V. Groesbeekse Boys telefonisch bereiken op: 31 24 397 2819 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.groesbeekseboys.nl/

Hoe kom je bij R.K.S.V. Groesbeekse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.S.V. Groesbeekse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K.S.V. Groesbeekse Boys

Bezoekers bekeken ook