Kooger Football Club "K.F.C."

Kooger Football Club "K.F.C." is een Voetbalclub gelegen aan Wezelstraat 9 in Koog aan de Zaan.

Meer informatie over Kooger Football Club "K.F.C." in Koog aan de Zaan

Kooger Football Club "K.F.C." is een Voetbalclub gelegen in Koog aan de Zaan op Wezelstraat 9.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Koog aan de Zaan? Dan ben je bij Kooger Football Club "K.F.C." op de juiste plek. Bij Kooger Football Club "K.F.C." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Kooger Football Club "K.F.C." kun je in een leuk voetbalteam spelen in Koog aan de Zaan. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Kooger Football Club "K.F.C." om lid te worden. 

Kooger Football Club "K.F.C." in Koog aan de Zaan is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wezelstraat 9 in Koog aan de Zaan. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koog aan de Zaan of niet, iedereen is welkom bij Kooger Football Club "K.F.C.". Je kan Kooger Football Club "K.F.C." telefonisch bereiken op: 31 75 628 3698 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kfc1910.nl/

Hoe kom je bij Kooger Football Club "K.F.C."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kooger Football Club "K.F.C." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Kooger Football Club “K.F.C.”

Bezoekers bekeken ook