Kantine V.V. "De Noormannen"

Kantine V.V. "De Noormannen" is een Sportclub gelegen aan Domineeshofweg 2 in Westkapelle.

Meer informatie over Kantine V.V. "De Noormannen" in Westkapelle

Kantine V.V. "De Noormannen" is een Sportclub gelegen in Westkapelle op Domineeshofweg 2.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Westkapelle? Dan ben je bij Kantine V.V. "De Noormannen" op de juiste plek. Bij Kantine V.V. "De Noormannen" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Kantine V.V. "De Noormannen" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Westkapelle. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Kantine V.V. "De Noormannen" om lid te worden. 

Kantine V.V. "De Noormannen" in Westkapelle is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Domineeshofweg 2 in Westkapelle. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Westkapelle of niet, iedereen is welkom bij Kantine V.V. "De Noormannen". Je kan Kantine V.V. "De Noormannen" telefonisch bereiken op: 31 118 571 665 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.noormannen.nl/

Hoe kom je bij Kantine V.V. "De Noormannen"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kantine V.V. "De Noormannen" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Kantine V.V. “De Noormannen”

Bezoekers bekeken ook