Voetbalvereniging Rvvh

Voetbalvereniging Rvvh is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 12 in Ridderkerk.

Meer informatie over Voetbalvereniging Rvvh in Ridderkerk

Voetbalvereniging Rvvh is een Voetbalclub gelegen in Ridderkerk op Sportlaan 12.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ridderkerk? Dan ben je bij Voetbalvereniging Rvvh op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Rvvh hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Rvvh kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ridderkerk. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Rvvh om lid te worden. 

Voetbalvereniging Rvvh in Ridderkerk is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 12 in Ridderkerk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ridderkerk of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Rvvh. Je kan Voetbalvereniging Rvvh telefonisch bereiken op: 31 180 428 141 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rvvh.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Rvvh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Rvvh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Rvvh

Bezoekers bekeken ook