Get Skilled Soccer Academy

Get Skilled Soccer Academy is een Voetbaltraining gelegen aan Bestevaer 3 in Huizen.

Meer informatie over Get Skilled Soccer Academy in Huizen

Get Skilled Soccer Academy is een Voetbaltraining gelegen in Huizen op Bestevaer 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbaltraining in de buurt van Huizen? Dan ben je bij Get Skilled Soccer Academy op de juiste plek. Bij Get Skilled Soccer Academy hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Get Skilled Soccer Academy kun je in een leuk voetbalteam spelen in Huizen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Get Skilled Soccer Academy om lid te worden. 

Get Skilled Soccer Academy in Huizen is de plek om te voetballen. Deze Voetbaltraining is gelegen aan Bestevaer 3 in Huizen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Huizen of niet, iedereen is welkom bij Get Skilled Soccer Academy. Je kan Get Skilled Soccer Academy telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.getskilled.nl/

Hoe kom je bij Get Skilled Soccer Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Get Skilled Soccer Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Get Skilled Soccer Academy

Bezoekers bekeken ook