Voetbalschool Jong United

Voetbalschool Jong United is een Voetbaltraining gelegen aan Rijnaakwerf 2 in Terneuzen.

Meer informatie over Voetbalschool Jong United in Terneuzen

Voetbalschool Jong United is een Voetbaltraining gelegen in Terneuzen op Rijnaakwerf 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbaltraining in de buurt van Terneuzen? Dan ben je bij Voetbalschool Jong United op de juiste plek. Bij Voetbalschool Jong United hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalschool Jong United kun je in een leuk voetbalteam spelen in Terneuzen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalschool Jong United om lid te worden. 

Voetbalschool Jong United in Terneuzen is de plek om te voetballen. Deze Voetbaltraining is gelegen aan Rijnaakwerf 2 in Terneuzen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Terneuzen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalschool Jong United. Je kan Voetbalschool Jong United telefonisch bereiken op: 31 6 30650887 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.jongunited.com/

Hoe kom je bij Voetbalschool Jong United? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalschool Jong United het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalschool Jong United

Bezoekers bekeken ook