Den Helder Maritiem

Den Helder Maritiem is een Club voor Australisch football gelegen aan Vogelzand 2407 in Julianadorp.

Meer informatie over Den Helder Maritiem in Julianadorp

Den Helder Maritiem is een Club voor Australisch football gelegen in Julianadorp op Vogelzand 2407.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Julianadorp? Dan ben je bij Den Helder Maritiem op de juiste plek. Bij Den Helder Maritiem hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Den Helder Maritiem kun je in een leuk voetbalteam spelen in Julianadorp. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Den Helder Maritiem om lid te worden. 

Den Helder Maritiem in Julianadorp is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Vogelzand 2407 in Julianadorp. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Julianadorp of niet, iedereen is welkom bij Den Helder Maritiem. Je kan Den Helder Maritiem telefonisch bereiken op: 31 6 22133969 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://denheldermaritiem.nl/

Hoe kom je bij Den Helder Maritiem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Den Helder Maritiem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Den Helder Maritiem

Bezoekers bekeken ook