Voetbalvereniging "M.V.C."

Voetbalvereniging "M.V.C." is een Sportclub gelegen aan De Smagt 25A in De Mortel.

Meer informatie over Voetbalvereniging "M.V.C." in De Mortel

Voetbalvereniging "M.V.C." is een Sportclub gelegen in De Mortel op De Smagt 25A.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van De Mortel? Dan ben je bij Voetbalvereniging "M.V.C." op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "M.V.C." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "M.V.C." kun je in een leuk voetbalteam spelen in De Mortel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "M.V.C." om lid te worden. 

Voetbalvereniging "M.V.C." in De Mortel is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan De Smagt 25A in De Mortel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Mortel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "M.V.C.". Je kan Voetbalvereniging "M.V.C." telefonisch bereiken op: 31 492 362 774 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmvc.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "M.V.C."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "M.V.C." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “M.V.C.”

Bezoekers bekeken ook