De Schellen, RKSV Prinses Irene

De Schellen, RKSV Prinses Irene is een Vereniging of organisatie gelegen aan Loo 8 in Nistelrode.

Meer informatie over De Schellen, RKSV Prinses Irene in Nistelrode

De Schellen, RKSV Prinses Irene is een Vereniging of organisatie gelegen in Nistelrode op Loo 8.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Nistelrode? Dan ben je bij De Schellen, RKSV Prinses Irene op de juiste plek. Bij De Schellen, RKSV Prinses Irene hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij De Schellen, RKSV Prinses Irene kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nistelrode. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij De Schellen, RKSV Prinses Irene om lid te worden. 

De Schellen, RKSV Prinses Irene in Nistelrode is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Loo 8 in Nistelrode. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nistelrode of niet, iedereen is welkom bij De Schellen, RKSV Prinses Irene. Je kan De Schellen, RKSV Prinses Irene telefonisch bereiken op: 31 412 611 501 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://rksvprinsesirene.nl/

Hoe kom je bij De Schellen, RKSV Prinses Irene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Schellen, RKSV Prinses Irene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. De Schellen, RKSV Prinses Irene

Bezoekers bekeken ook