Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn

Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Orderbos 13 in Apeldoorn.

Meer informatie over Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn in Apeldoorn

Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn is een Voetbalclub gelegen in Apeldoorn op Sportpark Orderbos 13.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Apeldoorn? Dan ben je bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn op de juiste plek. Bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn kun je in een leuk voetbalteam spelen in Apeldoorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn om lid te worden. 

Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn in Apeldoorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Orderbos 13 in Apeldoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Apeldoorn of niet, iedereen is welkom bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn. Je kan Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn telefonisch bereiken op: 31 55 355 2489 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.csvapeldoorn.nl/

Hoe kom je bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook