Sportvereniging Rohda '76

Sportvereniging Rohda '76 is een Vereniging of organisatie gelegen aan Broekveldselaan 2 in Bodegraven.

Meer informatie over Sportvereniging Rohda '76 in Bodegraven

Sportvereniging Rohda '76 is een Vereniging of organisatie gelegen in Bodegraven op Broekveldselaan 2.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Bodegraven? Dan ben je bij Sportvereniging Rohda '76 op de juiste plek. Bij Sportvereniging Rohda '76 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Rohda '76 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bodegraven. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Rohda '76 om lid te worden. 

Sportvereniging Rohda '76 in Bodegraven is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Broekveldselaan 2 in Bodegraven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bodegraven of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Rohda '76. Je kan Sportvereniging Rohda '76 telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.rohda76.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Rohda '76? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Rohda '76 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Rohda ’76

Bezoekers bekeken ook