Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht"

Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" is een Voetbalclub gelegen aan Dierensteinweg 6 in Barendrecht.

Meer informatie over Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" in Barendrecht

Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" is een Voetbalclub gelegen in Barendrecht op Dierensteinweg 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Barendrecht? Dan ben je bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" op de juiste plek. Bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Barendrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" om lid te worden. 

Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" in Barendrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dierensteinweg 6 in Barendrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Barendrecht of niet, iedereen is welkom bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht". Je kan Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" telefonisch bereiken op: 31 180 613 821 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.bvvbarendrecht.nl/

Hoe kom je bij Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Barendrechtse Voetbal Vereniging "Barendrecht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Barendrechtse Voetbal Vereniging “Barendrecht”

Bezoekers bekeken ook