Voetbalvereniging Spirit

Voetbalvereniging Spirit is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 3 in Ouderkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel

Voetbalvereniging Spirit is een Voetbalclub gelegen in Ouderkerk aan den IJssel op Sportlaan 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel? Dan ben je bij Voetbalvereniging Spirit op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Spirit hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Spirit kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ouderkerk aan den IJssel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Spirit om lid te worden. 

Voetbalvereniging Spirit in Ouderkerk aan den IJssel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 3 in Ouderkerk aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ouderkerk aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Spirit. Je kan Voetbalvereniging Spirit telefonisch bereiken op: 31 180 681 607 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvspirit.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Spirit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Spirit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Spirit

Bezoekers bekeken ook