Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.)

Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) is een Voetbalclub gelegen aan Romanlaan 10 in Aardenburg.

Meer informatie over Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) in Aardenburg

Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) is een Voetbalclub gelegen in Aardenburg op Romanlaan 10.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Aardenburg? Dan ben je bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) op de juiste plek. Bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Aardenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) om lid te worden. 

Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) in Aardenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Romanlaan 10 in Aardenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Aardenburg of niet, iedereen is welkom bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.). Je kan Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Aardenburgse Voetbal Club (A.V.C.)

Bezoekers bekeken ook