Voetbalvereniging DCV

Voetbalvereniging DCV is een Voetbalclub gelegen aan Waalplantsoen 3 in Krimpen aan den IJssel.

Meer informatie over Voetbalvereniging DCV in Krimpen aan den IJssel

Voetbalvereniging DCV is een Voetbalclub gelegen in Krimpen aan den IJssel op Waalplantsoen 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Voetbalvereniging DCV op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DCV hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DCV kun je in een leuk voetbalteam spelen in Krimpen aan den IJssel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DCV om lid te worden. 

Voetbalvereniging DCV in Krimpen aan den IJssel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Waalplantsoen 3 in Krimpen aan den IJssel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Krimpen aan den IJssel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DCV. Je kan Voetbalvereniging DCV telefonisch bereiken op: 31 180 512 397 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dcvkrimpen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DCV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DCV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DCV

Bezoekers bekeken ook