Voetbalvereniging Wadenoijen

Voetbalvereniging Wadenoijen is een Voetbalclub gelegen aan Dreef 5 in Wadenoijen.

Meer informatie over Voetbalvereniging Wadenoijen in Wadenoijen

Voetbalvereniging Wadenoijen is een Voetbalclub gelegen in Wadenoijen op Dreef 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wadenoijen? Dan ben je bij Voetbalvereniging Wadenoijen op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Wadenoijen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Wadenoijen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wadenoijen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Wadenoijen om lid te worden. 

Voetbalvereniging Wadenoijen in Wadenoijen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Dreef 5 in Wadenoijen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wadenoijen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Wadenoijen. Je kan Voetbalvereniging Wadenoijen telefonisch bereiken op: 31 344 661 594 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvwadenoyen.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Wadenoijen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Wadenoijen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Wadenoijen

Bezoekers bekeken ook