voetbalvereniging V.V.K.

voetbalvereniging V.V.K. is een Voetbalclub gelegen aan Iepenlaan 89a in Groningen.

Meer informatie over voetbalvereniging V.V.K. in Groningen

voetbalvereniging V.V.K. is een Voetbalclub gelegen in Groningen op Iepenlaan 89a.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Groningen? Dan ben je bij voetbalvereniging V.V.K. op de juiste plek. Bij voetbalvereniging V.V.K. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij voetbalvereniging V.V.K. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Groningen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij voetbalvereniging V.V.K. om lid te worden. 

voetbalvereniging V.V.K. in Groningen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Iepenlaan 89a in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen is welkom bij voetbalvereniging V.V.K.. Je kan voetbalvereniging V.V.K. telefonisch bereiken op: 31 50 364 6643 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://vvkgroningen.nl/

Hoe kom je bij voetbalvereniging V.V.K.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je voetbalvereniging V.V.K. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. voetbalvereniging V.V.K.

Bezoekers bekeken ook