Voetbalvereniging V.V.J.

Voetbalvereniging V.V.J. is een Voetbalclub gelegen aan Manitobadreef 4 in Utrecht.

Meer informatie over Voetbalvereniging V.V.J. in Utrecht

Voetbalvereniging V.V.J. is een Voetbalclub gelegen in Utrecht op Manitobadreef 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Utrecht? Dan ben je bij Voetbalvereniging V.V.J. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging V.V.J. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging V.V.J. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Utrecht. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging V.V.J. om lid te worden. 

Voetbalvereniging V.V.J. in Utrecht is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Manitobadreef 4 in Utrecht. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Utrecht of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging V.V.J.. Je kan Voetbalvereniging V.V.J. telefonisch bereiken op: 31 30 262 3563 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvjutrecht.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging V.V.J.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging V.V.J. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging V.V.J.

Bezoekers bekeken ook