Voetbalvereniging Ternaard

Voetbalvereniging Ternaard is een Voetbalclub gelegen aan De Groedse 9B in Ternaard.

Meer informatie over Voetbalvereniging Ternaard in Ternaard

Voetbalvereniging Ternaard is een Voetbalclub gelegen in Ternaard op De Groedse 9B.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ternaard? Dan ben je bij Voetbalvereniging Ternaard op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Ternaard hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Ternaard kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ternaard. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Ternaard om lid te worden. 

Voetbalvereniging Ternaard in Ternaard is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Groedse 9B in Ternaard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ternaard of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Ternaard. Je kan Voetbalvereniging Ternaard telefonisch bereiken op: 31 519 571 846 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvternaard.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Ternaard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Ternaard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Ternaard

Bezoekers bekeken ook