Voetbalvereniging SVIJ

Voetbalvereniging SVIJ is een Voetbalclub gelegen aan Groot Helmduin 28 in IJmuiden.

Meer informatie over Voetbalvereniging SVIJ in IJmuiden

Voetbalvereniging SVIJ is een Voetbalclub gelegen in IJmuiden op Groot Helmduin 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van IJmuiden? Dan ben je bij Voetbalvereniging SVIJ op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging SVIJ hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging SVIJ kun je in een leuk voetbalteam spelen in IJmuiden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging SVIJ om lid te worden. 

Voetbalvereniging SVIJ in IJmuiden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Groot Helmduin 28 in IJmuiden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in IJmuiden of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging SVIJ. Je kan Voetbalvereniging SVIJ telefonisch bereiken op: 31 255 520 608 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svij.nl/contact/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging SVIJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging SVIJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging SVIJ

Bezoekers bekeken ook